пятница, 11 июля 2014 г.

Що це було - хто знає?

Петербургский чиновник оказался без штанов на Невском проспекте . Изображение №1.

Послєдні пару днєй Кацапстан пребуває в глубочайшім нєдоумєнії - по вулицях Сєвєрної Пальміри ходив человєк без штанов...
І не просто человєк - как ми знаєм, в Раше неадекватом являється почті каждий второй, і це для неї совсєм неудівітельно.
Но тут обнаружилося, что в такому відє свій утрєнній промєнад совєршал чиновнік - та не якийсь рядовой, а сам руководітель аппарата віце-губернатора господін Верещака!
Что случілось?
Які причини для такого дрес-коду?
Почему он так виряділся в разгар рабочєй недєлі?
Нам це достеменно неізвєсно.

Версії проізошедшего обсуждались самі разні - от умопомраченія до наркотіческого оп'янєнія.
Як ви понімаєте, ісключать нєльзя нічого - уви і ах, но таково состояніє нинєшнєго чиновніческого і депутатського корпуса Моксєля.

Хочу предложить вашему вніманію свої варіанти проізошедшего - як ви понімаєте, у мене їх аж нєсколько.

1. Папараці запєчатліл господіна Верещака в момент вихода от своєго боса - віце-губернатор визвав бідолагу на ковьор і вставив тому такого пістона, что той довго не мог очухаться.
Учітивая скорость, с которой горе-руководітеля отправили з барськіх глаз долой, штани єму прийшлось одівать уже на тротуарє.

2. Ето була реакція (чи ерекція - чорт його знає) на обнажонку - допускаю, шо на троруарє перед моментом фотографірованія лежала сторубльова купюра з Аполоном. Чувак нагнувся, шоб поднять, но так возбуділся, шо прийшлось знять штани - а в цей момент банкноту сдуло вєтром. 
В общім, дужи обідно чуваку стало із-за утрати почті целого состоянія - а тут іще проклятий папараці десь взявся...

3. Це не попавший в кадр блюстітель нравственності Мілонов по указанію із Москви аж од самої Мізуліной провіряє пітєрських чіновников на предмет отсутствія кружевніх трусов - во ісполнєніє нового закона.
Как ми відім на фото, туфлі у руководітєля вроді без каблуков, но, по слухам, во ізбєжаніє нарушениій законодатєльства за бліжайшим углом всім чиновникам видавалі валянкі облєгчонного, лєтнєго варіанта.
Говорят, что у чиновників женського полу ще й бюстгальтери провіряли.

4. Возможно, ізображонний на фото господін запечатлівся в момент ісполнєнія новой, но обязатєльной для всєх пітєрськіх - а послє обкатки в тестовому режимі в Сєвєрній столиці і для всіх чинуш і дєпутатов Вєлікой Расєі - прівєтствєнной процедури КУ перед портретом Вєлікого ХУЙЛА.
Відтепер планірується дєлать такі упражнєнія як мінімум два раза в ден - перед началом роботи і її окончаніяєм. Але особо патріотичні чиновніки, дєпутати і прочіє ура-патріоти могут упражняться в хуйлопочитанії іще і при шестічасовом утрєннєм і полуночном гімноісполненії - портрети з ізображениієм ХУЙЛА уже поступили в продажу.

5. Це була наглядная демонстрація моксєльськім і іностраннім журналістам того, что Вєлікая Расєя, не смотря на всі клєвєтніческіє навєти і проіскі мірового сіонизма, капіталізма і прочєй буржуазії с закулісой, таки встайот с колєн,
Руководітєль аппарата віце-губернатора на собствєнном прімєрі показав, как іменно она це делаєт.

Єсть і другіє вєрсії: тіпа что це був пилающій страст'ю к переодіваніям сбривший вуса, як і його шеф Володька ХУЙЛО, вєлікий стратєг і полководєц Кутузов Гіркин чи публічно отрабатівающій украдені 40 мільйонів Царьов, або що це провокація Правого Сектора і лічно Дмитра Яроша, облучившего якімось дужи сєкретніми лучами бідолагу Верещака (там вроді знайшли аж нєсколько візіток Правого Сектора) - ну ми їх пока одкинем по причинє сильної конспірологічності.

Обращаюсь к коллективному разуму -  что ви думаєте по цьому поводу?:)
http://paus144.livejournal.com/73162.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий